Sinaleri Opleidignen op Facebook
Cursus:
Project Basis
Niveau:
Niveau: Basis
Prijs:
vanaf € 349,00
Duur:
vanaf 6 weken

Tijdens de cursus Microsoft Project Basis van Sinaleri Opleidingen, leer je projectplanning maken. Daarbij leer je ook hoe je gegevens uitwisselt met andere onderdelen van Microsoft Office. Denk bijvoorbeeld aan het bewerken van gegevens in Microsoft Word of het importeren van een takenlijst uit Microsoft Excel. De cursus Project Basis bevat daarnaast veel voorbeelden uit de praktijk, oefen in heldere stappen.

Doel van de cursus

Deze cursus is uitermate geschikt voor iedereen die te maken heeft met het plannen van grote of kleine projecten. Met deze cursus leer je projecten maken, monitoren en bijsturen van meerdere planningen. Na de cursus ben je in staat om projecten tot een goed einde te leiden, kosten te beheren en kun je resources efficiënt inzetten.

Globale onderwerpen

Kennismaken met Microsoft Project - Werken met Taken - Project-bestanden maken - Linken van Taken - Creëren van Resources - Linken van Taken aan Resources - Werken met Weergaven - Beheren en managen van projecten - Delen van projecten

Cursus Project

De flexibele cursussen van Microsoft Project kun je op onze vestiging te Almere volgen.

Prijs

Prijs per deelnemer Duur (in weken) Aantal uren
€ 349,00* 6 Onbeperkt aantal uren
€ 449,00* 12 Onbeperkt aantal uren
Laptop (te leen) Duur (in weken) Inclusief
€ 50,00 6 of 12 software en verzekering

Extra informatie
*Alle prijzen, zoals deze zijn weergeven, zijn exclusief btw.
*Per factuur wordt er € 15,00 administratiekosten in rekening gebracht.
*Aangegeven prijzen zijn per deelnemer per cursusduur inclusief lesmateriaal en lesmap/boek.

In-Company
Bij meer dan 2 medewerkers kunnen wij deze cursus ook In-Company verzorgen. Het is voordeliger en het scheelt in de reiskosten en -tijd. Neem bij vragen contact met ons op. Onze medewerkers kunnen u van een goed advies voorzien.