Sinaleri Opleidignen op Facebook
Cursus:
Solliciteren met LinkedIn
Niveau:
Prijs:
vanaf € 99,00* p.p.
Duur:
1 dag

OpenSource

Solliciteren met LinkedIn

Haal het meeste uit jouw professionele leven.

In de praktijkgerichte cursus Solliciteren met LinkedIn ga je aan de slag met jouw eigen profiel op LinkedIn. Je leert een waardevol netwerk opbouwen met alle tips, hoe en wanneer je connecties uitnodigt en welke onderdelen je aan jouw profiel toevoegt. Aan het einde van de dag heb je een sterk profiel waarmee je op zoek kunt gaan naar een nieuwe baan.

Globale onderwerpen

LinkedIn-profiel bekijken en bewerken - Werken aan Profielsterkte - Profielonderdelen toevoegen - Openbaar profiel instellen - Uitnodigingen versturen - LinkedIn CV bekijken en bewerken - Vacatures zoeken - Direct solliciteren bij bedrijven - Vacatures opslaan - Vacature meldingen maken - Profiel (privacy) instellen

Prijs

Schrijf per bedrijf meerdere medewerkers in en krijg automatisch korting.

Deelnemer(s) Prijs per deelnemer Totaal per factuur
1 € 229,00* / 1 dag € 229,00
2 € 219,00* / 1 dag € 438,00
- Per factuur wordt er € 15,00 administratiekosten in rekening gebracht.
- Als onderwijsinstelling zijn onze diensten en services vrijgesteld van Btw. Om deze reden zijn alle bedragen op onze webstie Btw-vrij.
*Aangegeven prijzen zijn per deelnemer per cursusduur inclusief lunch, lesmateriaal en certificaat van deelname.
In-Company
Bij meer dan 2 medewerkers kunnen wij deze cursus ook In-Company verzorgen. Het is voordeliger en het scheelt in de reiskosten en -tijd. Neem bij vragen contact met ons op. Onze medewerkers kunnen u van een goed advies voorzien.

BelastingdienstBelastingdienst

De kosten voor een cursus en/of opleiding zijn voor een belangrijk deel aftrekbaar voor belasting. Hiermee komen de totale kosten aanzienlijk lager uit! Meer informatie hierover is beschikbaar op de website van de belastingdienst of neem contact met ons op.

Meer informatie Contact met onsSinaleri Opleidingen - Meer dan 60 opleidingenLesmateriaal

Voor de cursussen en/of opleidingen heb je geen extra leerboeken nodig. Sinaleri Opleidingen heeft alle van belang zijnde lesstof in de lessen opgenomen. Voor aanvang ontvang je een lesmap om al het lesmateriaal in te bewaren.