Sinaleri Opleidignen op Facebook
Cursus:
Publisher Compleet
Niveau:
Niveau: Basis
Prijs:
vanaf € 249,00 ex. Btw*
Duur:
1 dag

Tijdens de cursus Publisher van Sinaleri Opleidingen, waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen, leer je omgaan met de functies van Microsoft Publisher, en laat zien hoe je zelf gelikte publicaties maakt. In de cursus is er speciale aandacht voor het Lint met opdrachten.

Globale onderwerpen

Kennismaken met Microsoft Publisher - Werken met publicaties - Publicatie indelen - Publiceren met Sjablonen - Werken met Tekst - Werken met Tabellen - Werken met Kleuren - Werken met Objecten - Werken met Afbeeldingen - Publicaties afdrukken

Klassikale cursus Publisher

De klassikale cursussen van Microsoft Publisher verzorgen wij de regio's Noord-Holland, Flevoland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Utrecht en Gelderland.

Prijs

Schrijf per bedrijf meerdere medewerkers in en krijg automatisch korting.

Deelnemer(s) Prijs per deelnemer Totaal per factuur
1 € 299,00* / 1 dag € 299,00
2 € 259,00* / 1 dag € 518,00
3 of meer € 249,00* / 1 dag vanaf € 747,00

Extra informatie
*Alle prijzen, zoals deze zijn weergeven, zijn exclusief btw.
*Per factuur wordt er € 15,00 administratiekosten in rekening gebracht.
*Aangegeven prijzen zijn per deelnemer per cursusduur inclusief lunch, lesmateriaal en certificaat van deelname.

In-Company
Bij meer dan 2 medewerkers kunnen wij deze cursus ook In-Company verzorgen. Het is voordeliger en het scheelt in de reiskosten en -tijd. Neem bij vragen contact met ons op. Onze medewerkers kunnen u van een goed advies voorzien.

BelastingdienstBelastingdienst

De kosten voor een cursus en/of opleiding zijn voor een belangrijk deel aftrekbaar voor belasting. Hiermee komen de totale kosten aanzienlijk lager uit! Meer informatie hierover is beschikbaar op de website van de belastingdienst of neem contact met ons op.

Meer informatie Contact met onsSinaleri Opleidingen - Meer dan 60 opleidingenLesmateriaal

Voor de cursussen en/of opleidingen heb je geen extra leerboeken nodig. Sinaleri Opleidingen heeft alle van belang zijnde lesstof in de lessen opgenomen. Voor aanvang ontvang je een lesmap om al het lesmateriaal in te bewaren.