Sinaleri Opleidignen op Facebook
Cursus:
Project Basis
Niveau:
Niveau: Basis
Prijs:
vanaf € 309,00* p.p.
Duur:
1 dag

Tijdens de cursus Microsoft Project Basis van Sinaleri Opleidingen, leer je projectplanning maken. Daarbij leer je ook hoe je gegevens uitwisselt met andere onderdelen van Microsoft Office. Denk bijvoorbeeld aan het bewerken van gegevens in Microsoft Word of het importeren van een takenlijst uit Microsoft Excel. De cursus Project Basis bevat veel voorbeelden uit de praktijk met oefeningen in heldere stappen.

Doel van de cursus

Deze cursus is uitermate geschikt voor iedereen die te maken heeft met het plannen van grote of kleine projecten. Met deze cursus leer je projecten maken, monitoren en bijsturen van meerdere planningen. Na de cursus ben je in staat om projecten tot een goed einde te leiden, kosten te beheren en kun je resources efficiënt inzetten.

Globale onderwerpen

Kennismaken met Microsoft Project - Werken met Taken - Project-bestanden maken - Linken van Taken - Creëren van Resources - Linken van Taken aan Resources - Werken met Weergaven - Beheren en managen van projecten - Delen van projecten

Klassikale cursus Project

De klassikale cursussen van Microsoft Project verzorgen wij de regio's Noord-Holland, Flevoland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Utrecht en Gelderland.

Prijs

Schrijf per bedrijf meerdere medewerkers in en krijg automatisch korting.

Deelnemer(s) Prijs per deelnemer Totaal per factuur
1 € 399,00 / 1 dag € 399,00
2 € 329,00 / 1 dag € 658,00
3 of meer € 309,00 / 1 dag vanaf € 927,00
Per factuur wordt er € 15,00 administratiekosten in rekening gebracht.
Als onderwijsinstelling zijn onze diensten en services vrijgesteld van Btw. Om deze reden zijn alle bedragen op onze webstie Btw-vrij.
*Aangegeven prijzen zijn per deelnemer per cursusduur inclusief lunch, lesmateriaal en certificaat van deelname.
In-Company
Bij meer dan 2 medewerkers kunnen wij deze cursus ook In-Company verzorgen. Het is voordeliger en het scheelt in de reiskosten en -tijd. Neem bij vragen contact met ons op. Onze medewerkers kunnen u van een goed advies voorzien.